Gefe-Leroy-citeerd!

Hiep hiep, vandaag zijn Dylan van den Berg en Beatrix van Oranje-Nassau jarig, hoera!
Dus is deze Marvin in de feeststemming en moest ik denken aan het cadeautje dat ik in oktober 2012 voor mijn broers verjaardag maakte. Natuurlijk gaf ik hem ook nog een “echt” cadeautje, maar voor de leuk maakte ik er een klein schilderijtje bij.
Last Minute Marvin begon er alleen iets te kort dag aan, dus toen de jarige job langskwam om zijn buit in ontvangst te nemen, moesten de puntjes nog op de i worden geschilderd.

Kwartiertje wapperen en blazen later onthulde ik mijn werkje en na hij “woow, zo tof!” zei, pulkte hij met zijn pulkvinger aan het prijsstickertje welke ik er juist als laatst op geschilderd had, omdat die slimbo niet geloofde dat het een geschilderd stickertje was. Maar gelukkig droogt acryl verf snel en viel de schade mee.

Zeggen dat je het niks vindt doe je natuurlijk niet zo gauw wanneer je een zelfgemaakt cadeautje van je lievelings-broertje krijgt, dus was hij er blij mee en heeft ‘m thuis aan zijn muur gehangen. Hij hangt er nog wel wat knullig bij, omdat het maar een klein schilderijtje is op een nogal grote kale muur, dus moet ik er voor zijn volgende verjaardag misschien maar een lijstje bij knutselen.

Meer foto’s heb ik er niet van, ik heb ‘m namelijk maar heel eventjes in mijn bezit gehad:

leroykado

Titel: Mind your step!
Techniek: Acrylverf
Afmetingen: 13×18
Gesigneerd: Ja
Bouwjaar: 2012

Lators!