Oomvin Oomnink


Hè hè, poe poe, was me dat eventjes een bevalling zeg!!
Jawel vrienden, deze Marvin mag zichzelf (roffel graag, PRRRRR) ‘OOM’ noemen!!!
Dit omdat mijn schoonzus niet dik bleek te zijn, maar gewoon zwanger en PUF, toen was er een klein homo sapiensje met kleine handjes en voetjes, waar mini teentjes aan groeien met echte nageltjes en aan d’r oortjes lelletjes en ze had een neusje en.. (aaaaahwww).
Ondertussen zijn we alweer een maand verder en heb ik haar vieze poepjes al “mogen” ruiken EN DIE RUIKEN!, maar het is een goed gelukt baby meisje en heet Sammy Zelda Onink!

sammies

Een paar weken voor de bevalling was mijn broer bezig met de baby kaart, dit verliep wat stroefjes, dus belde hij mij voor assistentie.

[HET VOLGENDE GELUIDSFRAGMENT IS EEN RECONSTRUCTIE VAN HET GEVOERDE TELEFOON GESPREK]

telefoongesprek2

Het leek ons leuk om de kaart in het stijltje van Adventure Time te maken, dit is een tekenfilm die we leuk vinden, maar hoe simpel de figuurtjes ook lijken, het vergde best wat oefenwerk!

Ik moest ze natuurlijk ook nog is op mijn broer en schoonzus laten lijken en dat zonder neusjes.
Mijn Adventure Broer was gauw tevreden, hij heeft ook wat kenmerken waaraan je hem gauw herkent (baardje, hanenkam). Schoonzus Time daarentegen was wat minder makkelijk, maar ik gaf de zwangerschapshormoontjes de schuld en ging door tot ook zij blij was (aaaahwww).

De achtergrond heb ik nagetekend van de tekenfilm, hier en daar wat veranderd, weggelaten en aan toegevoegd (zoals de hartjes wolken) en toen was de kaart af en werd het wachten geblazen op de naam en natuurlijk de baby!

Voorkant:

voorkant

Bij de drukkerij verliep het niet helemaal vlekkeloos, maar door een foutje hielden ze daar wel dubbel zoveel kaartjes aan over. Ook was er nog wat gedoe met het formaat, waardoor ik de indeling van de tekening weer moest veranderen, maar het kaartje viel alsnog in de smaak en m’n nichtje is ook best leuk geworden :)

Achterkant:

achterkantblur

 

berichtvoorbij2

 

Toedels