Telefoonto’s in de metro.

Zie hier de mensen in de metro die ik fotografeerde, terwijl ik acteerde alsof ik telefoneerde:

Denk je jezelf te herkennen en vind je dat niet fijn, stel je niet zo aan joh!! Nee hoor grapje, stuur dan even een mailtje, zodat ik een boevenbalk op je gezicht kan plakken, of gewoon het hele plaatje van mijn blog verwijder.
Maaaarrr, dan wil ik natuurlijk wel bewijzen zien! Dus denk je op één van de foto’s te staan en ben je van het vrouwelijk geslacht, maak dan 2 foto’s, 1 in gala/avond- kleding en 1 in badpak, zodat ik op de CSI (crime scene investigation) manier de boel eventjes goed onder de loep kan nemen, om te zien of jij/u dit werkelijk bent natuurlijk.

Grapje en een tikkeltje seksistisch, bloot mag ook :)
Excuus alweer een grapje (ik ben me d’r eentje), maar serieus, vind je het vervelend dat ik je heb vastgelegd op de gevoelige plaat, meld dit dan even ‘marvin(apenstaartje)kiekgeniek.nl’, maar ik zou het wel heeeel jammer vinden, je staat er namelijk zo leuk op!

Het is trouwens nog een hele kunst om zo onopvallend mogelijk een foto te maken.. Om te beginnen, zet ik het geluid op stil, dan probeer ik zo gericht mogelijk met mijn telefoon waterpas tegen mijn oor aan een leuke hoek te kiezen, soms lig ik compleet onderuit gezakt op de bank, of strik ik zogenaamd mijn veters “en niemand die het doorheeft”, waarna ik op het volume knopje druk, welke fungeert als ontspanner en dan maar hopen dat je er goed op staat, want eerst even kijken of de foto is gelukt en daarna weer aan het toneel bellen sla, is een beetje raar.

Wilt u mijn volgende slachtoffer zijn, reis dan wat vaker met de metro,

tsjuuus!